Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Καλως ήρθατε στο κατάστημα Lalou !

Ξεκίνησα να φτιάχνω κοσμήματα απο το 2013 από μια τυχαία βολτα για ψώνια..Ήταν άνοιξη και βγήκα στην αγορά με περιορισμένο budget, να αγοράσω ενα κόσμημα για το λαιμό , κατι διαφορετικό, με ωραία χρώματα που θα στόλιζε τα ρούχα μου. Βρήκα ένα κολιέ πολυ όμορφο με νήματα και ακρυλικές πέτρες, όμως το κόστος του ήταν υπερβολικό για τη ποιότητα του. Αποφάσισα λοιπόν να το φτιάξω μόνη μου...

Έτσι ξεκίνησε μια ιστορία, που εξελίχθηκε σε μεγάλη αγάπη για το κόσμημα, αλλά και κατανόηση της ανάγκης όλων μας, να αγοράζουμε όμορφα κοσμήματα και αξεσουάρ.

Σχεδιάζω κοσμήματα από ημιπολύτιμες πέτρες γιατι αγαπώ τα χρώματα και τη ποιότητα τους στο χρόνο και κοσμήματα από γνήσιο δέρμα που έχουν υπέροχη υφή και σε εμπνέουν για απίθανους συνδιασμούς !

Εδώ μπορείτε να ζητήσετε το κόσμημα που ταιριάζει στο αγαπημένο σας ρούχο, ή να μας φέρετε παλαιότερα κοσμήματα που αγαπάτε και να τους δώσουμε νέο ύφος !

Η δέσμευση της Lalou.gr είναι να προσφέρει το διαφορετικό σε υψηλή ποιότητα, ιδιαίτερα και πρωτότυπα σχέδια με εξαιρετικά υλικά σε προσιτές τιμές για όσους και όσες θέλουν να αισθάνονται μοναδικοί ! Τα κοσμήματα  είναι περιορισμένης διαθεσιμότητας και ανανεώνονται συνεχώς, και το σημαντικότερο είναι ότι σχεδιάζονται και αποκλειστικά κατά δική σας παραγγελία καλύπτοντας κάθε fashion ανάγκη σας!

Είμαι εδώ για ότι χρειαστείτε !

'Ολγα Σταθοπούλου